Welkom op de website van MX Stage Nederland

Hieronder het laatste nieuws van MX Stage Nederland.
  

5-9-2013 Films

We zijn wat aan het zoeken geweest en hebben de eerste filmpjes gevonden van de MX stage Nederland 2013. Kijk bij de link foto/film op deze website.
 

2-8-2013 Foto's

De eerste foto's heb ik ontvangen en zijn geplaatst bij de link foto/film.
Mocht je ook leuke foto's of filmpjes gemaakt hebben stuur ze dan door naar info@mxstage.nl en wij zullen ze plaatsen.
 
Wij zouden het ook leuk vinden als je een reactie over de MX Stage week achterlaat bij de link reacties
 

1-7-2013 v.d. Laar Racing biedt mogelijkheid tot testen Yamaha Motoren tijdens MX Stage Nederland

Vd Laar Racing biedt mogelijkheid tot testen Yamaha Motoren tijdens MX Stage Nederland. 

Tijdens MX Stage Nederland zal vd Laar Racing uit Gemert aanwezig zijn met een stand om deelnemers te ondersteunen tijdens hun verblijf mochten er problemen ontstaan of om hun gewoonweg te ontzorgen als men niet alle spullen bij de hand heeft. In de stand kan men tevens terecht voor de First Racing kleding waar Vd Laar Racing importeur van is.

Als extra biedt Vd Laar Racing deelnemers in de week de mogelijkheid om eens een Yamaha Motor uit te testen zodat men kan ontdekken welke kwaliteiten deze motoren hebben. Het gaat hierbij om de motoren in de klasse 85cc, 125cc en de eigen ontwikkelde 265cc tweetakt motor.

Wil jij dus ook eens in de gelegenheid zijn één van deze motoren te testen en ben je nog op zoek naar een leuke vakantie annex training met trainers als Marc de Reuver, Jan van Hastenberg, George Strik, Arwald Nijland, Antoon van der Linden en Henri Verstappen schrijf je dan alsnog snel in voor deze week die gehouden wordt van 29 juli tm 2 augustus op circuit de Landsard. Inschrijvingen lopen via speciale webite
www.mxstage.nl 
 

21-6-2013 Marc de Reuver nu ook als trainer bij MX Stage Nederland.

Wegens het feit dat er nu nog steeds deelnemers inschrijven voor MX Stage Nederland heeft de organisatie ervoor gekozen nog een extra trainer in het programma op te nemen en dit is niemand minder dan kersvers gediplomeerde trainer Marc de Reuver , de voormalig GP-rijder bekend onder de bijnaam Calimero. 

Vooral voor de nieuw in het leven geroepen topklas groep is Marc met al zijn ervaringen op nationaal en internationaal gebied natuurlijk van onschatbare waarde aldus de organisatie van MX Stage Nederland. We hebben met trainers als George Strik, Henri Verstappen, Jan van Hastenberg, Antoon van de Linden en Arwald Nijland natuurlijk al erg veel kwaliteit in huis en dit is dan ook ons doel, kwaliteit leveren. 

De trainingsweek die gehouden wordt op circuit de Landsard is van 29 juli tot en met 2 augustus 2013 en kenmerkt zich door de combinatie van vakantie en trainen, dus voor ieder wat wils. 

Heb jij dus zin in een mooie ervaring met toptrainers die je de fijne kneepjes van crossen bij gaan brengen Schrijf je dan in. Meer informatie op de startpagina.  

Momenteel is er tevens een actie voor het goede doel Ronald Mc Donald huis te Maastricht waarbij er een mooie Oakley Zonnebril (afkomstig van Andre de Klerk Opticiens) geveild wordt. Iedereen kan hier op bieden. Zondag wordt bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar van deze speciale Oakley bril is geworden. Kijk bij de link actie.

29-4-2013 Poster MX stage Nederland

De poster voor MX Stage Nederland is klaar !
 

9-4-2013 Opnieuw 2 toptrainers voor de trainingsvakantieweek MX Stage Nederland op 29 juli

Naast de reeds gecontracteerde trainers Arwald Nyland en George Strik heeft MX Stage Nederland nu ook de gediplomeerde trainers Jan van Hastenberg en Henri Verstappen vastgelegd voor haar trainingsweek in Veldhoven welke gehouden wordt van 29 juli tot en met 2 augustus op het circuit de Landsard.

Beide trainers zijn goed bekend met ons concept en genieten veel aanzien binnen de motocross daar zij beiden al jaren als trainers zowel nationaal als internationaal werken met rijders aldus de organisatoren. Wij willen natuurlijk net als voorgaande jaren een trainingsweek neerzetten die onderscheidend is van de rest. Enerzijds doe je dit door te werken met goede trainers, maar anderzijds moet je ook zorgen dat iedereen het naar de zin heeft en het ervaart als een vakantie daar we het in de zomervakantie houden en sommige het ook in plaats van vakantie houden. Daarom zorgen we voor goede voorzieningen in de vorm van stroomaansluitingen voor iedereen, nette douches en toiletten en doen we naast de cross activiteiten ook nog andere dingen. Een daarvan is onze jaarlijks terugkerende kartcompetitie op de kartbaan van de Landsard. Voor de kleintjes zorgen we voor een springkussen en ook worden er voorzieningen getroffen voor de inwendige mens. Kortom, een week om niet te vergeten en waar je nog jaren met plezier op terugkijkt.

Heb je interesse, schroom dan niet en schrijf snel in via
www.mxstage.nl

28-3-2013 MX STAGE Nederland contracteert 2 toptrainers

In de week van 29 juli tot en met 2 augustus organiseert MX Stage Nederland op circuit de Landsard een onvergetelijke trainingsvakantie voor zowel de wedstrijdrijder als de beginnende rijder.

Dit willen we doen met toptrainers om onze deelnemers zoveel mogelijk mee te kunnen geven, maar tegelijkertijd ook een hele mooie week te bezorgen. Met de komst van zowel Arwald Nijland als George Strik halen wij hier natuurlijk heel veel ervaring in huis. Zowel Arwald als George zijn bekend met het circuit in Eindhoven en de mogelijkheden daarvan en hun kwalificaties als trainers staan buiten kijf in Nederland. Zowel George als Arwald zijn gediplomeerde KNMV Trainers die ook vaak in actie komen als er nieuwe trainers opgeleid worden door de KNMV.

De inschrijvingen die tot nu toe gedaan zijn geven duidelijk aan dat er weer veel belangstelling is van rijders met name uit Nederland, maar ook internationaal weet men ons te vinden met inschrijvingen uit Engeland, Belgie en Duitsland Op dit moment zijn de inschrijvingen nog in volle gang en wij hopen natuurlijk dat er zich nog meer mensen melden als men leest dat George Strik en ook Arwald Nijland de hele week komen. Inschrijven kan online via onze website
www.mxstage.nl daar vindt je ook nog meer informatie over de trainingsweek.

14-3-2013 MX stage Nederland ook op facebook

MX stage Nederland kun je nu ook vinden op Facebook voor het allerlaatste nieuws. Volg ons !
 

14-3-2013 Logo MX stage Nederland

Met trots prestenteren we het nieuwe logo van MX stage Nederland
 

(14-1-2013) Informatie avond 1 februari 2013

Graag willen wij geïnteresseerde/deelnemers uitnodigen voor onze informatie avond betreffende de crossweek 2013.
 
Wie : geïnteresseerde/deelnemers
Wat : informatie avond crossweek 2013
Waar : Feesterij 't Lijssels Vertier - Hoofdstraat 60 - Liessel
Wanneer : Vrijdag 1 februari 2013
Aanvang : zaal open vanaf 18.30 - aanvang 19.00 uur
 
Wij hopen jullie daar te mogen begroeten.
 
Met vriendelijke groet,
Organisatie crossweek 2013
 
 

Follow us on :

 

sponsoren :

MXstage Nederland
 
 
 
 
 
 
 
https://huubmunsters.wordpress.com/