MXstage Nederland

In 2014 gaat de MX Stage in Veldhoven onder leiding van MX Stage Nederland helaas niet door. De reden hiervoor is dat Veldhoven besloten heeft om de baan niet opnieuw aan ons te verhuren.

 

Op dit moment wordt er op de site van Veldhoven bekendgemaakt dat er de jaarlijkse trainingsweek is in week 32 van 2014. Wij willen er graag op wijzen dat dit niet onze organisatie is die iedereen gewend is, maar een nieuwe organisatie die het concept gelijk aan dat van ons in de markt zet.

 

Beste motocross liefhebber,

Ter bevordering van de motocross organiseert MX Stage Nederland een internationaal motocross kamp voor het gehele gezin.


MX Stage Nederland / Eindhoven 2013

Circuit de Landsard in Eindhoven

29 juli 2013 t/m 2 aug. 2013 (week 31)
 
 
 

Het doel van deze week is er een onvergetelijke trainingsvakantie van te maken waarbij de wedstrijdrijder zich kan voorbereiden op het tweede deel van het wedstrijdseizoen en de beginnende rijder ervaring in crossen kan opdoen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Hierbij blijft het niet alleen bij motocrossen, maar ook tal van andere activiteiten zullen er gedurende de week gedaan worden.

Zo hebben we in het verleden al eens een trail middag gehad.

Zijn we al eens een keer wezen jet skiën in het meer dat aan de crossbaan begrenst is.

Een jaarlijks evenement dat we organiseren op de kartbaan welke eveneens gelegen is aan de crossbaan is een onderlinge kartcompetitie.

Ook hebben we voor de kleintjes een springkussen en ga zo maar door. Kortom een hele leuke ervaring voor het hele gezin.
 
 

Nieuw in 2013

Dit jaar hebben we voor het eerst ook 2 zeer speciale groepen voor de rijders in de klasse 85cc en groter.

Deze groepen zijn er voor rijders die de wens/ambitie hebben om in de toekomst één van de toprijders van Nederland te worden.

Voor deze rijders hanteren we een zogenaamde top klas.

Je zult begrijpen dat als je aan de top wilt komen dat er meer voor gedaan moet worden. Daarom zullen deze rijders dus extra aandacht krijgen van de trainers op gebied van conditie, uithoudingsvermogen, balans, voeding en willen we speciale clinics houden met toptrainers en toprijders die over hun ervaringen zullen gaan vertellen.
 
 
 

Organisatie

Het kamp wordt in 2013 georganiseerd met medewerking van MC Deurne en zal plaatsvinden van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2013.

Het kamp wordt opnieuw gehouden in Eindhoven op circuit de Landsard waar we al jaren een vertrouwd adres hebben voor onze rijders van jong tot oud. 

Er kan een grote groep rijders deelnemen uit verschillende landen waarbij we in verleden deelnemers hebben mogen ontvangen uit Nederland, België, Duitsland, Spanje, Polen, China, Zuid-Afrika, Zambia, Engeland. 

Vele zijn u reeds voorgegaan waaronder ook bekende rijders als bijvoorbeeld Jeffrey Herlings.
 
 

Camping

De organisatie zorgt voor voldoende ruimte voor uw camper, auto en of tent op een uitgezette camping bij het circuit. Stroomvoorzieningen zijn er voor alle deelnemers en ook zorgen wij ervoor dat er nette douches en toiletruimten aanwezig zijn.

U kunt deelnemen aan de ontbijt buffetten samen met onze trainers en organisatie, maar ook zal er een bakker service zijn zodat u elke dag lekkere verse broodjes tegemoet kan zien als u lekker bij uw eigen kampeer gelegenheid uw ontbijt nuttigt.
 

MX Stage Nederland / Trainers

Alle hoofdtrainers die lesgeven zijn gediplomeerde KNMV trainers. Het circuit wordt door ons opgedeeld in verschillende locaties waarop u met uw groep les krijgt van onze verschillende trainers zoals bijvoorbeeld de eigen trainers van MC Deurne als Jan van Hastenberg, George Strik en Arwald Nijland, Henri Verstappen,  Antoon van de Linden en Marc de Reuver toegezegd om de hele week mee trainingen te komen geven.

Tussen de lesuren zit telkens minimaal 1 uur zodat de monteur of u zelf de motor opnieuw rustig kan klaarmaken en u de gelegenheid krijgt ook nog eens naar een andere groep te kijken.
 

MX Stage Nederland / Kosten, inschrijving

Zoals eerder aangegeven betreft het een trainingsvakantie waarbij ook gedacht wordt aan de overige familieleden. Wij organiseren in die week dan ook verschillende activiteiten.

De kosten voor deelname aan deze week bedragen € 380,00.

Voor degene die mee willen doen met de top klas bedragen de kosten € 450,00.

Deze kosten zijn alleen voor de deelnemers aan de training en zijn inclusief verblijf camping op circuit met goede faciliteiten. De gehele opbrengst van de trainingsweek wordt gedoneerd naar MC Deurne voor storting in hun fonds voor veiligheid en begeleiding.

Heb je interesse schrijf je dan snel in op onderstaand inschrijfformulier, want vol is vol en de eerste inschrijvingen zijn al binnen.

Om je inschrijving definitief te maken vragen wij een aanbetaling

Voor de trainingsweek € 190,00

Voor de top klas € 225,00


Dit bedrag kun je overmaken op :

Rekeningnummer : 1108.28.135 t.n.v. M.C. Deurne - Rabobank Peelland Zuid

onder vermelding van MX Stage Nederland en de naam van de deelnemer.


Voor onze internationale deelnemers :

Ibannummer NL78RABO0110828135

BIC Code : RABONL2U
 

Inschrijven

 
INSCHRIJFFORMULIER MX STAGE NEDERLAND (gesloten, tot volgend jaar )
 

Contact

Zijn er nog vragen of wil je informatie over de week dan kun je contact opnemen met ons per mail: info@mxstage.nl
 
 
 

Follow us on :

 

sponsoren :

MXstage Nederland
 
 
 
 
 
 
 
www.twilst.nl

https://sites.google.com/site/mxstagenederland/nederlands/logo%20Huub%20125%20wit.png

Subpagina''s (1): Laatste nieuws