MX stage Nederland - Spanje

MX STAGE NEDERLAND GAAT IN 2021 NIET NAAR SPANJE 

MX Stage Nederland gaat weer naar Spanje 2020

Na het jarenlange succes van de MX Stage Nederland in Eindhoven kwam al snel het idee om te gaan trainen in het buitenland om op tijd klaar te zijn voor het komende seizoen. In 2014 zijn we voor het eerst naar Spanje gegaan en daarna zijn we elk jaar op herhaling geweest, met geweldige vakanties en trainingen.

Helaas hadden we in 2018 voor het eerst te weinig aanmeldingen zodat we voor het eerste jaar niet zijn gegaan.

Maar omdat we zoiets moois niet dood willen laten bloeden zijn we opnieuw samen gaan zitten in 2019 en tot een nieuw project gekomen. Nieuwe locatie en nieuwe banen! We zijn verder Spanje in gegaan dan de jaren hiervoor, dit vooral voor het mooie weer! Spanje is een geweldig land, geweldige mensen en vooral geweldige crossbanen.

Dit jaar, 2020 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe lokatie en hebben een mooie lokatie gevonden. De datums en de kosten komen hieronder te staan. 

Er zal iedere dag les worden gegeven door onze trainer, wel zal er afzonderlijk per rijder gekeken worden of het verstandig is om 'n rustdag in te lassen.

Er zal in 2 groepen les worden gegeven, 'n groep kleintjes/beginners en 'n groep groten/gevorderde rijders. Per groep is er maximaal plaats voor 10 rijders.

Trainers heeft MX stage Nederland meer dan genoeg en wie wil er nu niet les gaan geven in het zonnige Spanje.

Schrijf je snel in want vol = vol !


Datum

Carnavals vakantie 2020

Eerste lesdag, zaterdag 22 februari 2020

Laatste lesdag/ dag, vrijdag 28 februari 2020

Dit is een definitieve datum, je kunt er voor kiezen om dagen bij te boeken. 

Locatie 2019

Mazarrón (MURCIA) -  Lorca Murcia - Zuid Spanje

https://spanishcountryhotel.com/

De drie dichtstbijzijnde luchthavens zijn:

Almeria

Corvera Murcia

Alicante


Banen 

Enkele banen die we gaan doen:

 • Calasparra
 • Jumilla
 • Cehegin
 • Las Torres
 • Murcia ( bij hotel )

 

Ons arrangement bestaat uit

 • Verblijfkosten (6 overnachtingen en ontbijt)
 • Rijderskosten (trainingen)
 • Afhuren van de banen
 • Verzekering
 • Organisatiekosten
 • Verblijf is op basis van logies en ontbijt

Er zal vanuit MX Stage Nederland geen alcohol geschonken worden.

Kosten

Per deelnemer:  € 650,-- 

Per begeleider: € 350,-- (6 overnachtingen en ontbijt)

Kinderen tot 5 jaar : € 150,--

Mocht je extra nachten willen verblijven dan zijn de kosten hiervoor € 50,- per nacht en voor kinderen tot 5 jaar € 25,-- per nacht

Motor gebracht naar de locatie in Spanje en naar de banen gebracht uiteraard ook weer terug naar Nederland door MXStage Nederland kosten: 

€ 250,-- per motor.

Mochten we voldoende deelnemers hebben en uit onze kosten zijn dan wordt het overgebleven gedeelte onder de rijders terug verdeeld.

Tevens kun je in overleg motorcross benodigdheden meegeven.

Reisverzekering is niet inbegrepen, zorg zelf voor een doorlopende reisverzekering! Neem voor de zorgverzekering een EHIC-pas mee (mag ook digitaal, vraag dit na bij je zorgverzekeraar)

Reizen


Het reizen is dus op eigen rekening en eigen organisatie

Dit kan met: 

 • Eigen vervoer
 • Gecombineerd vervoer
 • Vliegtuig (auto huren vanaf vliegveld naar locatie en banen)

Wij vertrekken vanuit het herberg naar verschillende banen in de omgeving, beginnend vanaf zaterdag.

Wilt u geheel onbezorgd naar Spanje afreizen en per vliegtuig arriveren, maak dan gebruik van onze extra Service. Uw motor kan naar onze locatie gebracht worden en iedere dag naar de banen en later weer terug naar Nederland.

Dit wordt u ook door MXstage aangeboden voor € 250,- euro per motor.

Mochten we voldoende deelnemers hebben en uit onze kosten zijn dan wordt het overgebleven gedeelte onder de rijders terug verdeeld.

Herberg 1

HOSPEDERIA RURAL THE BALCONES

Paraje los Balcones, 187
30858 Cañadas del Romero – Mazarrón (MURCIA)
Spanje

http://www.hospederiaruralthebalcones.com/
De Hospederia Rural "Los Balcones", is gelegen in de stad Las Cañadas del Romero (Mazarrón), ongeveer 500 meter. van het stedelijk centrum, in de hoge zone, gelegen in het noordwesten van het gemeentelijke gebied van de stad Mazarrón, tot het uiterste met de gemeenten Totana en Alhama.

 

De accommodatie is een oud huis typisch voor de plaats, die is gerestaureerd met behoud van traditionele elementen, zoals de hoogte van de plafonds, de dikte van de muren, enz ... samen met een recent gemaakt restaurant, dat samen met zijn grote terrassen en uitzichten naar de omvang van de vallei, voor de Sierra del Algarrobo, zullen ze uw verblijf aangenamer maken.

 

We hebben een accommodatiecapaciteit van maximaal 20 personen, waar we 8 kamers hebben (een-, twee-, driepersoonskamers), aangepast voor mensen met een handicap, allemaal met individuele badkamer inbegrepen.

Bovendien, een kamer om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, met televisie en computer met gratis internettoegang. U kunt ook genieten van ons zwembad en zijn prachtige uitzichten.

 

In het restaurant dat open is voor het publiek kunt u onze paella konijn of kip campero proeven, evenals onze barbecues en gegrild vlees.

 

Het ligt op 15 km afstand. van de stranden van Mazarrón, 20 km. van het natuurpark Sierra Espuña in Alhama de Murcia en in de buurt van de historische steden zoals Alhama de Murcia, Totana of Lorca.

Kortom 500 m. we hebben het (verlaten) treinstation van Totana-Cartagena, waar de lay-out een greenway is geworden. Voor gebruik en geniet van wandelaars en liefhebbers van mountainbikeroutes.


- Centrale verwarming

- Eén badkamer

- Airconditioning

- TV 19 ", satelliet, schotelantenne


- Gratis wifi internet

Het verblijf is op logies met ontbijt:

 • In de morgen zal het ontbijt voor iedereen klaar staan.

 

Hotel 2


Los Sibileys

Dip. Nogalte 84

30890

Lorca Murcia

https://spanishcountryhotel.com/ Hier vind je alle informatie over dit mooie hotel


Hotel Los Sibileys ligt in een afgelegen deel van de uitlopers van de Sierra de las Estancias in Murcia, aan de Andalusische grens. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en een hot tub, een gratis WiFi-zone en een prachtig uitzicht.

Het hotel is gevestigd op een uitgestrekt terrein en wordt omgeven door olijf-, amandel- en granaatappelbomen. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar en de luchthavens Murcia-San Javier en Almería bevinden zich op 90 minuten rijden.

De rustieke kamers zijn verwarmd en beschikken over ventilatoren en tegelvloeren. Alle kamers bieden uitzicht op het platteland en hebben een eigen badkamer met een bad of douche.

In het restaurant van het hotel kunt u genieten van een continentaal of een volledig Engels ontbijt. Er is een bar en een terras in de tuin.

In de omgeving kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zoals paardrijden, off-road motorrijden, fietsen, vogels spotten en wandelen.

De accommodatie beschikt tevens over een bagageopslag en een excursiebalie. Het strand van Agulias ligt op 45 minuten rijden. Het centrum van Puerto Lumbreras bevindt zich op 18 km afstand.

Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op met spanje@mxstage.nl

Het verblijf is op logies met ontbijt:

 • In de morgen zal het ontbijt voor iedereen klaar staan.

Programma

Het week programma volgt later. 

Er zal op korte termijn een informatie avond voor alle deelnemers plaats vinden. Op deze informatie avond is het mogelijk om contant te betalen,  anders volgt een factuur die uiterlijk 2 weken voor vertrek betaald moet zijn in verband met reserveringen. Is de betaling niet op tijd dan kan er helaas niet deelgenomen worden.

Vervoer

Zoals aangegeven kan iedereen zijn/haar vervoer naar Spanje en in Spanje naar de diverse banen zelf regelen.

De afstand naar pension vanaf M.C. Deurne is ongeveer 2091 km. Verder moet je er rekening mee houden dat er tol betaald moet worden indien je de snellere tolwegen rijdt.

De goedkoopste manier lijkt om zelf of samen met iemand te rijden zodat de kosten gedeeld kunnen worden. Eventueel kan een deel van het gezelschap dan met vliegtuig naar Alicante vliegen.

Zoals al vermeld kan MX Stage het volgende verzorgen. Motor gebracht naar de locatie in Spanje en naar de banen gebracht uiteraard ook weer terug naar Nederland door MXStage Nederland kosten € 250,00 per motor. Tevens kun je motorcross benodigdheden meegeven. Mochten we voldoende deelnemers hebben en uit onze kosten zijn dan wordt het overgebleven gedeelte onder de rijders terug verdeeld.

Herberg route vanaf M.C. Deurne

  

Hotel 2 route vanaf M.C. Deurne


Deelnemen

Hebben we jouw interesse gewekt en wil jij goed voorbereid aan het seizoen beginnen of wil je gewoon 'n gezellige leerzame crossweek met super weer in Spanje?

Meld je dan snel aan

Maximaal 2 groepen van 10 personen kunnen deelnemen

Waarvan 1 groep jeugd en 1 groep volwassenen.

Vol is vol!

 

Aanmelden

AANMELDEN MX STAGE NEDERLAND- SPANJE 2020 VOL VOOR 2020


Na inschrijving ontvang je een aanbetalingsfactuur van € 250,00.  Het overige factuurbedrag wordt op 22 januari 2020 gefactureerd. 

Contact

Voor vragen : spanje@mxstage.nl

Follow us on :

 

sponsoren :

MXstage Nederland
 
 
 
www.twilst.nl